Τα Φροντιστήρια “ΠΑΙΔΕΙΑ” θεσμός για την πόλη της Πάτρας

Τριάντα χρόνια, τα φροντιστήρια “ΠΑΙΔΕΙΑ”, δίνουν ένα δυναμικό παρών στον εκπαιδευτικό χώρο της Πάτρας.

Χιλιάδες μαθητές μας επέτυχαν την εισαγωγή τους τριτοβάθμια εκπαίδευση και ακολουθούν την σταδιοδρομία της επιλογής τους. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε γειτονιά της πόλης μας θα βρείτε κάποιον που εκπλήρωσε τα όνειρά του με την φοίτησή του στο χώρο μας.

Η επιτυχία, μας γεμίζει με δύναμη και ευθύνη για την συνέχεια του έργου μας. Φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα, γιατί γνωρίζουμε και αγαπάμε την δουλειά του εκπαιδευτικού και γιατί η πόλη, μας αξιολόγησε και μας εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας αποτελεί λειτούργημα και κοινωνική προσφορά, ότι δεν είναι εμπορεύσιμο προϊόν. Ετσι, σταθήκαμε δίπλα στον μαθητή και την οικογένειά του,συνοδοιπόροι και οδηγοί στην επίπονη προσπάθειά του. Η κοινωνική μας προσφορά έχει αναγνωριστεί από χιλιάδες γονείς από το δήμο της πόλης μας με επαίνους και συγχαρητήρια, όπως και από την εκπαιδευτική μας κοινότητα, από τον αριστούχο μαθητή, από τον συνειδητοποιημένο απόφοιτο.

Η Πάτρα μας στήριξε, ώστε να κάνουμε το σχολείο μας θεσμό στην πόλη. Τώρα και εμείς με τη σειρά μας θα στηρίξουμε κάθε οικογένεια που θέλει να σπουδάσει τα παιδιά της,Τον τελευταίο καιρό η χώρα μας βασανίζεται από τεράστια οικονομική κρίση. Συναισθανόμενοι τα προβλήματα της Πατραικής κοινωνίας και σεβόμενοι το ρόλο μας μέσα σε αυτήν, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το έργο μας και να στηρίζουμε τους μαθητές μας.

Δεν θα αφήσουμε να αποτελέσει εμπόδιο για το μέλλον ενός παιδιού, η δυσβάσταχτη οικονομική επιβάρυνση. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας συζητώντας μαζί σας είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε ώστε το παιδί σας να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις του. Η μόνη έκπτωση που δε κάναμε και δεν θα κάνουμε ποτέ, είναι στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Δεν είμαστε ένας απρόσωπος εκπαιδευτικός οργανισμός. Έχουμε συνδεθεί με την πόλη μας. Είμαστε ζωντανό λειτουργικό κομμάτι στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών σας.